Maak kans op het grootste DJ boek ooit

Met grote regelmaat geven wij prijzen weg op De Digitale Stad Nieuwegein. Ook deze maand kunt u weer meedoen met de prijsvraag. John van Erve uit Nieuwegein mag met de ballonvaart mee van BAS Ballonvaarten, dat was onze vorige prijsvraag. Hij is inmiddels geïnformeerd. Deze maand geven wij, in samenwerking met Anthony Donner het grootste DJ boek ooit gemaakt weg.

Anthony Donner uit Nieuwegein, voormalig hoofdredacteur van DJ Mag NL, is de creatieve spil achter Dutch DJs: bedenker, fotograaf, interviewer en samensteller. Door met 300 verschillende personen in gesprek te gaan, heeft Anthony geprobeerd de DJ-industrie te ontrafelen en dit op een realistische manier vast te leggen. Anthony heeft de DJ’s daarnaast op een unieke en ludieke manier weten vast te leggen, zoals je ze nog nooit hebt gezien.

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een uur bodyboarden voor twee personen. Het enige wat u hoeft te doen is het goede antwoord te geven op de vier vragen van deze prijsvraag en dan maar afwachten. Uit alle inzenders trekt de hoofdredacteur een winnaar. Meedoen met de prijsvraag kan tot zondag 7 augustus aanstaande. Veel succes! Ga hier naar de prijsvraag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren