Maak kans op gratis toegangskaarten voor de Suske en Wiske Fandag

Suske en Wiske iets van vroeger? Niets lijkt minder waar. Als het uiterlijk van de jonge helden wordt aangepast aan deze tijd, halen ze nog steeds alle krantenkoppen in Nederland en Vlaanderen. Een bewijs dat de strip die ver in de vorige eeuw het daglicht zag, nog steeds talloze fans van jong en oud weet te bereiken.

Voor de fans is er op zondag 8 april de Suske en Wiske Fandag in Nieuwegein. En u kunt er gratis naar toe want lezers van De Digitale Stad Nieuwegein maken kans op 5 x 2 toegangskaarten. Het enige wat u moet doen is mee te doen met deze prijsvraag en dan maar afwachten. Meedoen kan tot vrijdag 30 maart 12.00 uur. De hoofdredacteur trekt 5 winnaars. Zij krijgen ieder 2 toegangskaarten voor deze leuke dag. Klik hier voor meer informatie over de Suske en Wiske Fandag in Nieuwegein of ga hier direct naar onze prijsvraag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren