Maak kans op een minuut winkelen bij Kruidvat

Kruidvat opent op 12 mei a.s. haar nieuwe winkel aan de Markt 48 in Nieuwegein. De winkel was voorheen gevestigd aan de Boogstede 16. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven waarom juist deze organisatie de prijs verdient.

Via de website van het Kruidvat kunnen klanten een goed doel nomineren. De afgevaardigde van het winnende goede doel mag tijdens de officiële opening van de winkel op 12 mei 2015 om 08.30 uur als allereerste klant een minuut lang gratis zijn of haar inkopen doen.

Winkelmanager Henriette van Burgel kijkt erg uit naar de opening: “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Nieuwegein en omgeving van harte uit om dit zelf te ontdekken en een kijkje te komen nemen aan de Markt 48!”, aldus van Burgel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren