Lustrumconcert van ‘De Pianogroep’ met de bekende pianist Nino Gvetadze

‘De Pianogroep’, een groep van ± 20 enthousiaste amateur-pianisten in de regio Nieuwegein-Houten die regelmatig gezellige avonden organiseren bij de leden thuis, bestond in 2020 maar liefst 25 jaar. Het geplande lustrumconcert kon toen helaas niet doorgaan vanwege de Coronapandemie.

Nino Gvetadze

Nu de situatie weer lijkt te verbeteren willen de leden dit 25 jarig jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseren zij op zaterdagavond 9 april 2022 een bijzonder concert waar Nino Gvetadze zal optreden met werken van o.a. Liszt en Schumann.

Nino Gvetadze is een internationaal beroemde pianiste die vele prijzen in de wacht gesleept heeft waaronder een 2e prijs op het Internationale Franz Liszt concours Utrecht 2008, inclusief de Persprijs én de Publieksprijs. Zij wordt alom gewaardeerd voor haar zeer subtiele en melodieuze manier van spelen en treedt regelmatig op in binnen- en buitenland, zowel als solist, maar ook met haar pianotrio en met orkest.

Het concert vindt plaats in de Dorpskerk aan de Nedereindseweg 1-3 in Nieuwegein en begint om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. De toegang bedraagt € 22,50 in de voorverkoop via de website van ‘De Pianogroep’. Aan de zaal kost een kaartje € 25,-

Na afloop is er mogelijkheid om onder het genot van een drankje en een hapje nog wat na te praten. Het aantal beschikbare plaatsen zal worden bepaald door de op dat moment geldende Coronamaatregelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren