Lustrum expositie van ‘de 10+ van Nieuwegein’

Op zondag, 17 november a.s. opent de wethouder van Cultuur, mevrouw Corrie van Rooijen, een opmerkelijke expositie op de Hooizolder van het Historisch Museum Warsenhoeck. Voor de vijfde keer exposeren daar de kunstenaars, die zich hebben verenigd onder de naam: “De 10+ van Nieuwegein”. De expositie, die tot 29 december a.s. te zien is, toont olieverf- en acrylschilderijen, grafiek, keramiek, beeldhouwwerk en mozaiek.

De deelnemende kunstenaars zijn Cor Coomans, Jenny van der Hoofstad, Alice van Zeijst, Koos Ket, Noëlla van Benthum-Pirard, Tonny Sturkenboom, Jacqueline Tijssen, Frans de Winter, Gerriet Weber, Ria Lisman, Betty de Groot, Marie Josée Rademaker, Nini Nagy-Kooy, Emmy Lammers, Aleksandra Govers-Zielinsky en Henk Kroezen. Zij allen hebben eerder deelgenomen aan de jaarlijkse expositie van “De 10 van Nieuwegein”, die nu dus voor de vijfde keer exposeren in het museum.

De kunstenaars zullen tijdens hun lustrum-expositie, op zondag 22 december a.s. van 14.00 – 16.00 uur, een Kunst-Cadeau Markt organiseren in het museum Warsenhoeck. De zestien exposanten tonen dan kleine kunstwerken, die voor de feestdagen als een mooi en bijzonder geschenk kunnen dienen. Door het gehele museum zijn dan stands opgesteld en tijdens deze bijzondere markt is het museum voor iedereen gratis toegankelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk