Lunchpauzeconcert met klassieke liederen

Op vrijdag 19 juni om 12.45 uur kunt u het weekend muzikaal inluiden tijdens het gratis lunchpauzeconcert in het theatercafé van DE KOM, op de begane grond. Het concert wordt verzorgd door klassiek zangeres Marjoke Kager (alt mezzo) en pianiste Eelkje van der Woude.

Tijdens het concert brengen zij liederen van diverse componisten te gehore. Zo hoort u de aria ‘Près des remparts de Séville’ uit de opera ‘Carmen’ van Bizet. In deze wereldberoemde opera verkiest de verleidelijke Carmen haar vrijheid boven een toekomst met José, wat haar tot een voorbeeld voor de vrijgevochten vrouw maakte.

Ook op het programma staat de aria ‘Mon coeur s’ouvre à ta voix’ van Saint-Saëns uit de opera ‘Samson et Dalila’, over de al even verleidelijke Dalila. Zij weet legeraanvoerder Samson te ontdoen van zijn morele reinheid en kracht. Daarnaast hoort u liederen van Brahms, Quilter en Bernstein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren