‘Luisteren naar je pen’

Op 30 mei aanstaande start er weer een nieuwe cursus ‘Luisteren naar je pen’, een cursus creatief dagboekschrijven. De cursus is bedoeld voor mensen die willen schrijven over zichzelf en de wereld in en om hen heen. Aan de hand van speelse schrijfoefeningen, teksten, associaties en beelden schrijf je over de dingen die je ter harte gaan en komen er als vanzelf bijzondere teksten op papier.

Mariken Ploos van Amstel: ‘Tijdens de cursus krijg je materialen, inzichten en technieken in handen om naderhand gemakkelijk op eigen houtje verder te schrijven.’ Wiljoh, 62 jaar laat weten: ‘Luisteren naar je pen ….. een super aanrader! ….. ik sta verbaasd over mijn eigen wijsheid, mijn eigen humor, mijn eigen creativiteit en daarnaast natuurlijk die van de ander.’ Kijk voor meer informatie op deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren