Katern

Luchtvaartbeurs in Merwestein

Zaterdag 20 december 2014 organiseert de Dutch Aviation Society in Sport- en Evenementencomplex Merwestein een Aviation Day. Deze dag staat in het teken van promotie van de luchtvaarthobby, met als hoogtepunt de Nederlandse Spotters Kampioenschappen (NSK).

Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement, dat al meer dan 20 jaar georganiseerd wordt, strijden teams met vertegenwoordigers van verschillende spottersverenigingen om de felbegeerde trofee. De NSK bestaan uit diverse vragen met betrekking tot de militaire en de civiele luchtvaart. Hiermee worden de deelnemers getest op hun parate luchtvaartkennis. Daarnaast wordt ook een uitgebreide luchtvaartbeurs georganiseerd, de zogenaamde Air Fete. Dit is de plaats voor de Nederlandse luchtvaart enthousiasteling om allerlei luchtvaart gerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs is op zaterdag 20 december van 10.00 uur tot 16.00 uur. De Nederlandse Spotters Kampioenschappen vinden plaats tussen 12.30 uur en 17:30 uur. De toegang is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren