Lucas oppermachtig op schoolvoetbaltoernooi

Het was weer spannend afgelopen woensdagmiddag 17 april op de voetbalvelden van Geinoord en VSV Vreeswijk. Daar werden de finalewedstrijden gespeeld van het schoolvoetbaltoernooi 2013. Het begon allemaal met een ingelaste beslissingswedstrijd omdat vorige week een beslissing niet gevallen was. De Toonladder won van het J-team van de Alexanderschool, waardoor de Toonladder door ging naar de finale.

De acht finalisten van de vorige week en de meiden teams hadden zich goed voorbereid. Veel toeschouwers stonden langs de lijnen vanwege het mooie weer. De scheidsrechters van het Anna van Rijn College hadden het druk, immers er werden veel wedstrijden gespeeld. De wedstrijden waren vaak heel spannend. Na de poule wedstrijden moesten in meerdere gevallen penalty’s de beslissing brengen. Uiteindelijk werd bij de teams bestaande uit 11 spelers de volgende eindstand bereikt: 1) Lucas Galecop – 2) Toonladder – 3) Julianaschool’

Bij de meisjes teams, bestaande uit speelsters plus reserves, werd de volgende eindstand gerealiseerd: 1) Lucas Batau – 2) Alexander J – 3) Lucas Galecop.

De wethouder van Sport, mevrouw Renee Blom, deelde de bekers uit aan de aanvoerders en aanvoersters van de nummers 1, 2 en 3. Het gejuich van de vele supporters was overal te horen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren