Lucas Galecop neemt afscheid van groep 8

De leerlingen van groep 8 van basisschool Lucas Galecop zullen woensdag 17 juli aanstaande afscheid nemen van hun school Aert de Gelderhage in de wijk Galecolp, en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan!

Begin juli is de groep op kamp geweest nabij het Henschotermeer, daar waren tal van sportieve activiteiten en er moest goed samengewerkt worden tijdens de enige echte ‘Expeditie Lucas Galecop.’ Natuurlijk is er ook de eindmusical waar leerlingen en ouders hun hele ziel en zaligheid in gestopt hebben. Het resultaat mag er zijn want de musical is Gewoon Super!

Woensdag 17 juli nemen de kinderen officieel afscheid tijdens de vaste uitzwaairituelen die alle ingrediënten bevatten om de basisschooltijd bijzonder af te sluiten.

‘Het is niet alleen een afscheid maar ook een nieuw begin voor onze groep achters. Ze zijn uitgegroeid tot prachtige jonge mensen. En zijn klaar voor de grote stap naar het voortgezet onderwijs. Het hele Lucas Galecop team wenst de kinderen een mooie, leerzame en fijn tijd op het voortgezet onderwijs!’ aldus Rianne Spiegelenberg, directeur van de school.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren