Lotte Walda treedt op tijdens ‘KOMopLIVE’

Ook dit seizoen kunt u zich iedere laatste zondagmiddag van de maand wentelen in het weekendgevoel tijdens ‘KOMopLIVE’. Met een hapje en een drankje binnen handbereik geniet u in het theatercafé van DE KOM in Nieuwegein van lekkere livemuziek. De toegang is gratis.

Tijdens de eerste editie van dit theaterseizoen op zondag 21 oktober speelt singer-songwriter en straatartiest Lotte Walda. Lotte stond in de finale van Giels TalentenJacht, trad op in De Wereld Draait Door en speelde op diverse festivals in binnen- en buitenland. Via haar eigen nummers met sterke melodieën en pakkende teksten en covers uit de jaren ’60 en ’70 hoopt ze haar liefde voor mens en natuur over te brengen aan de wereld.

Over Lotte Walda
Lotte was pas drie jaar jong toen ze haar eerste melodietjes begon te maken. Op haar elfde nam ze haar eerste zangles en vanaf haar vijftiende deed ze mee aan regionale en landelijke talentenjachten zoals Kunstbende. Hiermee trok ze de aandacht, zowel bij publiek als bij festivalprogrammeurs.

Samen met bijna 1200 talenten schreef Lotte zich in voor Giels Talentenjacht. Uiteindelijk was Lotte één van de elf talenten die was overgebleven, waardoor haar carrière een enorme boost kreeg. Zo nam ze een single op met Fajah Lourens en trad ze op in Paradiso waar ze een prachtig duet met Douwe Bob zong.

Inmiddels heeft Lotte een platencontract weten binnen te slepen, en is ze momenteel druk bezig met de voorbereidingen van haar eerste single. We gaan dus nog veel van haar horen! Op 3 juni speelt Lotte met een aantal bandleden in The Garden of Love op Pinkpop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren