Katern

Lopik – JSV: ‘Een blamage: 5 – 0’

Van onze reporter: ‘Natuurlijk, personele problemen geven uitdagingen. Maar de manier waarop JSV zich afgelopen weekend door Lopik weg liet spelen was reden voor zorg.’

Met een volle ziekenboeg, afwezigen wegens andere verplichtingen en de nodige blessures trok JSV richting Lopik en na het eerdere gelijkspel en de duidelijke overwinning in de beker was er nog weinig reden tot zorg. 

Maar Lopik zette vanaf de eerste minuut de toon en wist op het pollenveld aan de Rolafweg JSV met de rug tegen de muur te zetten.

De kansen voor Lopik waren veelvuldig en groot, en JSV kon daar maar spaarzaam iets tegenover zetten. Daarbij benadeelde Amin Darghal zijn team nog meer door een domme rode kaart voor commentaar op de leiding en de wedstrijd was gespeeld. Al moet gezegd dat je kan verliezen van Lopik, maar niet op deze manier. Het werd maar liefst 5 – 0 voor het team uit Lopik!

Deze week begon het team dan ook met een stevige bespreking en werden de koppen bij elkaar gestoken voor het vervolg.

Komend weekend wacht Delta Sports op ons eigen sportpark, en die wedstrijd zal het team moeten laten zien de weg terug weer te hebben gevonden

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk