Lopen voor goede doel op de Nedereindseberg

Zondagmiddag 9 november aanstaande wordt de tweede ‘Nedereindseberg Loop’ georganiseerd op de Nedereindseberg tussen Nieuwegein en IJsselstein. Er zal gelopen worden over diverse afstanden en zwaarte. Doordat er ook over de wieler-/skatebaan, met hoogte verschillen, gelopen wordt is het ook een ideale trainingsloop voor de Zevenheuvelenloop. Inschrijven is verplicht. De loop wordt mede mogelijk gemaakt door PLUS van Loon uit Nieuwegein.

Op de wieler-/skatebaan zit een hoogte verschil van 18 meter. Daarnaast zal er ook nog een stukje off road gelopen worden en voor de echte bikkels is er een extra zware route. Er komen 4 afstanden, waaronder een kidsrun van 2 km, een 5 en 10 km loop en de zware 10 km. Racetimer verzorgd de tijdwaarneming en voor de mensen die er behoefde aan hebben kan men zich professioneel laten masseren.

Naast een leuke loop vraagt de organisatie via deze dag ook extra aandacht voor mensen met chronische zenuwpijn. Een deel van de opbrengsten zal naar een nieuwe stichting gaan die zich inzet voor deze mensen. Tevens zal een deel van de opbrengsten naar Humana gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk