Katern

Loopt u ook mee voor ‘de engelen’ van Proxima

Op 4 november 2018 wordt de 6e editie van de Nedereindse Berg Loop georganiseerd. Een leuk, gezellig en vooral sportief hardloop evenement rondom de Nedereindse Berg tussen Nieuwegein en IJsselstein. Er kunnen verschillende afstanden gekozen worden van licht tot zwaar, 5 km en 10 km. En voor kinderen is er een loop van 1.2 en 2 km. Dit jaar is naast Unicef, Proxima gekozen als lokaal goed doel. Proxima biedt steun aan mensen in de laatste levensfase thuis in o.a. Nieuwegein.

Eric van Gijn, mede organisator van de loop vertelt hierover: “Vorig jaar is mijn lieve schoonmoeder ziek geworden. We hebben haar de laatste maand van haar leven in ons huis genomen om haar zoveel mogelijk te verwennen en te verzorgen. Het was een zeer zware, mooie en zeer emotionele gebeurtenis . Het putte ons ook erg uit. Dankzij de lieve mensen van Proxima konden we het volhouden. De dames van de Proxima kwamen s’nachts voor ons waken zodat wij enigzins konden slapen. Geheel vrijwillig. We vonden dit zo bijzonder en mooi. Wij beschouwen deze mensen als ware engelen.”

De inschrijving voor de particulieren gaat via de website. Nieuw is de inschrijving als team/bedrijf. Je krijgt dan een gepersonaliseerd bedrijfsjack en andere extra’s , hierover vind je ook alle informatie op de website.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk