Logo voor Samen Duurzaam Nieuwegein

Het netwerk Samen Duurzaam Nieuwegein is vanaf nu te herkennen aan een eigen logo. Het logo is gekozen uit meer dan 20 inzendingen van de online ontwerpwedstrijd. Het is gemaakt door Johan Haze van SaWan Premedia uit Nieuwegein. Het logo wordt officieel gepresenteerd op de Duurzame Dag op zondag 26 mei.

Begin maart startte het netwerk Samen Duurzaam een online ontwerpwedstrijd voor een logo. Met dit logo en een bijpassende huisstijl kan het netwerk haar inspanningen en activiteiten herkenbaar(der) maken, versterken en met elkaar verbinden. De wedstrijd leverde meer dan 20 mooie ontwerpen op van 15 betrokken Nieuwegeiners. Een mooi resultaat dat weer eens aantoont hoeveel betrokkenheid er in de stad leeft voor het thema.

Uit alle inzendingen koos de jury het ontwerp van Johan Haze van SaWan Premedia als winnaar. Dit logo sluit volgens de jury het beste aan bij het netwerk, haar doelstellingen en doelgroepen. In onderling overleg is er een aantal kleine veranderingen aangebracht aan het logo, met dit mooie resultaat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk