Livestream vanuit De KOM: Subterranean Street Society

Op 8 mei aanstaande om 20.00 uur mag theater DE KOM in Nieuwegein weer heel even zijn waarvoor het op aarde is: een podium! De Deense straatmuzikant Louis Puggaard-Müller streamt dan met zijn band Subterranean Street Society live vanuit de Rabobankzaal.

Met resonator- en ‘hollow body’ (bas)gitaren en ‘rumbling’ Rock n’ Roll zorgen zij voor een compromisloos geluid. Gooi je – al weken niet geknipte – haren los en laat je helemaal gaan in je eigen woonkamer! De stream kunt u 8 mei aanstaande om 20.00 uur vinden op de website van De KOM.

Over Subterranean Street Society
In 2015 vertrok de Deense straat muzikant Louis Puggaard-Müller met niks meer dan een gitaar op zijn rug uit zijn geboortestad Kopenhagen naar Nederland om een nieuw leven in Amsterdam te beginnen. De jaren daarvoor had Louis door heel Europa rondgezworven levend van dag tot dag van de donaties die hij op straat ontving. Op deze reizen vond hij de inspiratie voor zijn album I’ll leave me before you do’. Dit debut kwam uit in 2016 onder zijn nieuwe band naam Subterranean Street Society. Ondertussen had hij een vaste plek op straat gevonden in Amsterdam en trok daar de aandacht van de nationale TV met verschijningen bij o.a. bij Pauw en in twee documentaires van de VPRO.

Hunkerend naar een groter podium begon hij aan een tweede album bedoelt voor een band. Deze plaat nam hij in Denemarken en Nederland met nieuwe muzikanten op. Deze band begon al snel meters te maken met een deelname aan de popronde in 2018 en aanwezigheid tijdens Eurosonic 2019. Louis is al lang op reis, maar het hoofdstuk van zijn band Subterranean Street Society is nog meer net begonnen. Samen met Joost Koevoets (drums) en Ivo Schot (bas) neemt hij de rauwe en onverwachtse vibe van de straat mee het podium op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren