‘Lions verbinden Nieuwegeiners’ groot succes geworden

Afgelopen woensdagavond vond alweer de derde editie van ‘Lions verbinden Nieuwegeiners’ plaats in Congres en partycenter ’t Veerhuis in Nieuwegein Zuid. Een avondje uit waarbij iedereen een 3-gangen diner werd voorgeschoteld en onder het genot van een drankje werd de avond muzikaal omlijst door de band Airport. De Lions steken deze avond de handen uit de mouwen. Zij bouwen de zaal op, koken het diner, maken het dessert, serveren uit, ruimen af, etc.

Deze actie werd gehouden voor alleenstaande mensen, mensen met een lichamelijke beperking en mensen die het even wat minder breed hebben. Stichting De Zonnebloem, de Algemene Hulpdienst Nieuwegein en de Galecopperband hadden dit keer ruim 120 mensen voor dit evenement opgegeven. Veel van deze mensen werden door de Lions zelf opgehaald en weer thuis gebracht. Er werd gedanst en gezellig gepraat. Kortom, een schitterende avond waar we met plezier op terug kunnen kijken.

Dit evenement is volledig gesponsord door een aantal bedrijven die deze mensen een warm hart toedragen. Driessen Smaakvermaak, Groothandel Ibrahim, Pack & Parcel, Albert Heijn (Hoog Zandveld), Makro Nieuwegein, Van Ravenswaaij Wine en de GEPU hebben dit mogelijk gemaakt. Lionsclub Nieuwegein maakt zich weer op om er ook volgend jaar weer een succes van te maken!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk