Trouwen bij Green Village

In Nieuwegein zijn diverse plekken om te trouwen. Natuurlijk is het Stadshuis één van die plekken. Maar tegenwoordig hoef je niet meer te trouwen in het Stadshuis. Eén van de mooiste locaties om de allermooiste dag van je leven te beleven is Green Village aan de Blokhoeve 7 in Nieuwegein. Trouwen is geweldig, maar wat is nou het perfecte kostuum of smoking? Kijk hier voor smokings voor mannen.

Het hele jaar door trouwen met het buitengevoel
Begin 2018 is Green Village helemaal vernieuwd. De oude boerderij uit 1930 is volledig verbouwd. Daarnaast hebben we aan de boerderij een grote zaal en een unieke, glazen Orangerie gebouwd. Met de Orangerie hebben wij het hele jaar door een ‘goed weer garantie’ waardoor je ook in de winter kunt trouwen met het buitengevoel.

Het enige bruidspaar op onze locatie
We beschikken nu over elf verschillende ruimtes met allemaal hun eigen look & feel. Zo is er altijd een ruimte die past bij jullie wensen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld trouwen in de tuin, dineren in de volledig glazen Orangerie en dansen in de grote feestzaal. Green Village is een full service trouw- receptie en feestlocatie. Bij ons kun je jouw ceremonie, receptie, diner en feest op één locatie vieren. En dat als enige bruidspaar op de locatie en tot wel 500 gasten.

Wij zorgen voor de perfecte bruiloft
Hoe groot het gastenaantal ook is, wij leggen jullie met alle liefde in de watten. Wij zijn een familiebedrijf en gastvrijheid zit in ons DNA. Dat tezamen met onze jarenlange ervaring in het organiseren van persoonlijke gelegenheden, maakt dat wij exact weten wat er nodig is voor de perfecte bruiloft. Van het ontvangst tot het draaiboek en van de culinaire invulling tot aan de ceremonie.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren