Katern

Linspire bij HCC afdeling Nieuwegein

Brenno de Winter houdt op 24 januari een road-show met een lezing over Linspire, dit is een Linux-versie van het voormalige Lindows. Hij demonstreert hoe dit besturingssysteem in hooguit 10 minuten kan worden geïnstalleerd, waarna hij toont welke uitgebreide mogelijkheden ter beschikking staan. Om het nieuwe jaar leuk te starten wordt er onder de aanwezige HCC-leden één door Brenno geschreven boek ‘Linux in de praktijk verloot.’

De bijeenkomsten in Nieuwegein worden gehouden in ‘t Veerhuis aan de Nijemonde 4 te Nieuwegein-Zuid, elke vierde maandag van de maand. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de lezing begint om 20.00 uur.

De werkgroep Nieuwegein houdt maandelijks een bijeenkomst waarbij alle HCC-leden en eventuele introducees van harte welkom zijn, zowel met als zonder computer. De HCC-werkgroep Nieuwegein maakt deel uit van de HCC afdeling Utrecht, de grootste afdeling binnen de landelijk opererende computergebruikersvereniging HCC en fungeert als regionale vertegenwoordiging voor alle HCC-leden uit omgeving van Nieuwegein, IJsselstein, Vianen en Houten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk