Katern

Like Moving 2 Challenge gaat weer van start

Het is weer zover, de Like Moving 2 Challenge gaat van start. Sport ID Nieuwegein, in samenwerking met de Rabobank en gemeente Nieuwegein, daagt alle leerlingen van het Cals College en Oosterlicht College in Nieuwegein uit om mee te doen!

Like Moving 2 Challenge is de ultieme sportuitdaging voor alle 12 tot 15 jarige leerlingen van het Cals College en het Oosterlicht College met de mogelijkheid om mee te doen aan een onderling challenge event tussen het Cals College en het Oosterlicht College in mei van dit jaar.

De challenge start op 1 februari 2016 tot duurt tot half april 2016. In deze maanden kunnen de deelnemende leerlingen meedoen met een gevarieerd sportaanbod zoals bijvoorbeeld free running, (beach)volleybal, duiken, wave surfen, dansen, klimmen, tennis, trampoline springen, atletiek, bootcamp, zaalvoetbal en kickboksen. Als afsluiting van al dit sportaanbod zal, in de maand mei, een Challenge event plaatsvinden. De deelnemende teams hiervoor worden in april geworven. Of je deelneemt aan het Challenge event bepaal je zelf. Aanmelden en meer informatie via de website van Sport ID Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk