Lichtjeswandeling langs het kerstverhaal in Jutphaas

Kerstavond samen beleven in de sfeer van het eeuwenoude kerstverhaal. Dit kan op dinsdag 24 december aanstaande tijdens de eerste ‘lichtjeswandeling’ in Jutphaas. Onderweg ontmoet je de wethouder als keizer Augustus, neem je een kijkje in de kerststal en steek je een lichtje aan in de kerk. De Dorpskerk aan de Nedereindseweg bestaat 200 jaar en biedt deze lichtjeswandeling aan als kerstcadeau aan de inwoners van Nieuwegein.

Deze eerste editie van de wandeling wordt georganiseerd door de Protestantse Kerk Nieuwegein-Noord. De wandeling is bedoeld voor jong en oud. De sfeervolle tocht gaat langs Jozef en Maria, de herders, keizer Augustus, de herberg en de kerststal. Iedereen loopt op zijn eigen tempo en maakt het kerstverhaal op een hele nieuwe manier mee.

De wandeling loopt door een stukje van Jutphaas, door de kasteeltuin van kasteel Rijnhuize en eindigt in de Dorpskerk aan de Nedereindseweg. Onderweg zijn er acteurs en muzikanten en na afloop is er warme chocolademelk en glühwein.

Op dinsdag 24 december kan er tussen 18.00 uur en 19.00 uur worden gestart worden bij Mixed Hockeyclub Nieuwegein aan de Newtonbaan 10. Parkeren kan op het aangelegen parkeerterrein. Kosten voor deelname is geheel gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren