Lichtjesroute door Park Oudegein

Ga jij mee speuren in het donker? Weet jij aan de hand van raadsels de juiste nachtdieren te raden? Of vind je het gewoon leuk en spannend om in het donker door het park te lopen? Kom dan naar de lichtjesroute!

Op woensdag 4 januari kunnen kinderen samen met hun (groot)ouders tussen 16.00 tot 19.00 uur een lichtjesroute lopen door Park Oudegein. Tijdens de route kom je bij verschillende tussenstops waar je een nachtdier kunt raden of iets actiefs kunt doen. Heb jij alle nachtdieren verzameld, dan verdien je een warme chocolademelk bij het kampvuur. Daar is ook de kampvuurmuzikant en je kan een wens doen voor het nieuwe jaar bij de wensboom.

Je kan tijdens de kerstvakantie op verschillende plekken in Nieuwegein zelf een lichtje knutselen.

Lichtjes maken
Wil je een lichtje maken voor bij de lichtjesroute? Dat kan tijdens de kerstvakantie op verschillende momenten!

  • Woensdag 28 december 2022 14:30 – 16:00 uur op Bouwspeeltuin Jeugdland
  • Dinsdag-woensdag-donderdag (1e week) Dinsdag-woensdag (2e week) 12:00 – 16:00 uur in het Natuurkwartier
  • Maandag 2 januari 2023 14:00 – 16:00 uur op Buurtplein de Componist
  • Woensdag 4 januari 2023 13:00 – 15:00 uur op het activiteitenplein Bouwgein

Kijk op de facebookpagina van Kinderplatform Nieuwegein om alle andere kinderactiviteiten te zien die er tijdens de kerstvakantie te doen zijn!

Kom jij ook de lichtjesroute lopen? Trek dan warme kleren aan! En neem je zaklamp of zelfgemaakte lichtje mee. De startlocatie van de lichtjesroute is bij het Natuurkwartier aan de Geinoord 9-12. Het Natuurkwartier is die avond alleen toegankelijk voor wandelaars, dus auto’s parkeren bij Jacks grillhouse en fietsen bij de daarvoor ingerichte fietsparkeerplaats.

De lichtjesroute wordt georganiseerd door het Kinderplatform Nieuwegein; Natuurkwartier, Bouwspeeltuin Jeugdland, SportID, Bouwspeeltuin Bouwgein, De tweede verdieping, stadstheater De Kom en Movactor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren