Lezingcyclus dementie

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein (OCN) van Vitras/CMD organiseert op vrijdag 7 oktober in het kader van de lezingcyclus dementie een lezing over verlieservaringen bij dementie, hoe ga je om met je verlies en wat kan je helpen? Spreker is Jet van Hasselt, VPTZ Utrecht zuid. De bijeenkomst duurt van 14:00 tot 16:00 uur en wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 te Nieuwegein.

Iedereen die te maken heeft met dementie binnen de familie, wordt geconfronteerd met een ingrijpend verliesproces. Als een dierbaar familielid gaat dementeren verlies je niet alleen een gesprekspartner, maar ook een reisgenoot, iemand met wie je je zaken kon regelen en iemand waarop je kon leunen. Immers, een autonome persoon verandert in een mens die afhankelijk wordt van zorg van anderen. Bij dementie is er altijd sprake van verlieservaring. Jet van Hasselt zal deze middag ingaan op verschijnselen van dit verliesproces maar ze zal ook wijzen op mogelijkheden hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Tijdens de lezing is er ruimte om vragen te stellen en eigen voorbeelden naar voren te brengen. Iedereen is welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren