Dag van de Mantelzorg

Nieuwegein kent veel mantelzorgers die zorgen voor een familielid, vriend of kennis. Dit doen ze vaak al langere tijd, in hun eigen tijd en zonder dat ze er voor betaald krijgen. De gemeente en het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein waarderen dit zeer en benadrukken dat door deze mensen een mantelzorgwaardering aan te bieden. Elke mantelzorger die ingeschreven staat bij het steunpunt krijgt de Mantelzorgwaardering 2018.

Dag van de Mantelzorg
Op zaterdag 10 november aanstaande van 11.00 uur tot 16.00uur wordt de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg gehouden in het MeetingDistrict aan de Blokhoeve 2 in Nieuwegein. Ook dit is een initiatief van de gemeente en het steunpunt. Ook dit jaar is weer gekozen voor een informatiemarkt. U kunt uw vertrouwde en bekende organisaties tegen komen maar ook minder bekende. Daarnaast is er de mogelijkheid verschillende workshops te volgen, zijn er proeverijen van verschillende producten en kunt u meedoen aan diverse andere leuke activiteiten. Op deze dag kunt u de Mantelzorgwaardering ook ophalen vanaf 12.00 uur.

Hoe aan te vragen?
Iedere mantelzorger die vóór 1 oktober 2018 ingeschreven stond bij het Steunpunt Mantelzorg heeft een uitnodiging thuisgestuurd gekregen voor het afhalen van zijn of haar Mantelzorgwaardering. Voor deze dag is daarnaast een entree ticket nodig, u kunt deze gratis aanvragen via deze website. Mocht u vragen hebben dan kunt u bellen naar het steunpunt via tel. 06- 83 55 68 74. Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren