Lezing ‘Zonnige toekomst voor senioren’ door Betsy de Keizer

Betsy de Keizer zal tijdens de KBO-themamiddag van dinsdag 9 april aanstaande, een lezing houden over senioren. Soms worden senioren afgeschilderd als een groep mensen die van alles mankeren en daardoor eerder als last dan als lust worden ervaren. Maar zonder de inzet van senioren zou onze maatschappij er heel anders uit zien. En zeker, sommigen zien allerlei moeilijkheden in het verschiet, maar daar kan je toch nog behoorlijk wat invloed op uitoefenen.

Betsy is een vrouw met veel ervaring, wijsheden en inzicht. Had als makelaar dertig jaar lang een eigen kantoor en is altijd geïnteresseerd in mensen en in wonen. Met passie geeft ze lezingen waar we als senioren veel van kunnen leren. Zij vindt senioren een belangrijke groep in de maatschappij.

De Keizer: ‘Wat doen senioren veel vrijwilligerswerk! En als senioren mogen we trots zijn op onze senioriteit en op onze betekenis voor de samenleving. Maar hoe gaat het met senioren als we ook in de toekomst zorg nodig hebben? Hoe wonen we? Wel of niet verhuizen? Hoe is het met de kwaliteit van ons leven als we nog veel ouder worden? Er komen allerlei veranderingen op ons af. Belangrijk is dat wij als senioren digitaal vaardig zijn. En voor ons geluksgevoel is het belangrijk dat we een zinvol leven hebben. De titel van de lezing is: de toekomst biedt meer dan u denkt.’

KBO-afdeling Nieuwegein/Vianen organiseert de themamiddag op dinsdag 9 april 2024 in kerkelijk centrum De Rank aan de Lupinestraat 11 (nabij winkelcentrum Hoog-Zandveld) in Nieuwegein-Zuid. De lezing wordt gehouden van 14.30 uur tot circa 17.00 uur en is gratis te bezoeken. De zaal is vanaf 14.00 uur open.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk