Lezing: ‘Wat is dementie’ in het Ontmoetingscentrum

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras organiseert in samenwerking met MoVactor op vrijdag 14 februari aanstaande van 14.00 uur tot 15.30 uur een lezing met als onderwerp: ‘Kenmerken en verloop van dementie.’ De lezing wordt gegeven in het Ontmoetingscentrum aan de Nedereindseweg 1 in Nieuwegein.

Psycholoog Maartje Hoens zal uitleggen wat dementie is. Iedereen vergeet wel eens wat. Maar wanneer ben je ‘gewoon’ vergeetachtig en wanneer spreken we van een dementie? Aan de orde komen vragen zoals: Welke verschillende vormen er zijn? Hoe wordt de diagnose gesteld en wat is het verloop van het ziekteproces? Kun je dementie voorkomen of genezen? Bovendien zal Hoens ingaan op vragen vanuit het publiek.

Dit is de eerste lezing van een cyclus van acht rondom dementie in 2020. De lezingen zijn interessant voor iedereen die te maken heeft met de zorg voor mensen met dementie. De bijeenkomst is gratis en aanmelding niet nodig. Meer informatie kunt u vinden op de website van het Ontmoetingscentrum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren