Lezing over sluizen van Vreeswijk in PLUS-café

Op maandag 7 oktober van 14.30 uur tot 16.00 uur geeft Bartjan Damstra van de Historische Kring Nieuwegein tijdens het PLUS-café in bibliotheek De tweede verdieping een gratis lezing over de sluizen van Vreeswijk.

Vreeswijk is van oudsher onlosmakelijk verbonden met waterwegen en alles wat hiermee samenhangt. Haar ligging aan de waterwegen met vier sluizencomplexen op een rij zorgt voor een unieke situatie. We gaan op zoek naar de achtergrond en wat hier tot op de dag van vandaag nog zichtbaar is. Aan de hand van historische afbeeldingen zal dit in beeld worden gebracht en toegelicht.

Het PLUS-café is hét lifestyle-café waar 55-plussers elkaar elke week ontmoeten. De thema’s van de bijeenkomsten kiezen senioren zelf, samen met de andere deelnemers. Elke derde maandag van de maand is er een uitgebreide workshop om het nieuwe thema van de maand in te leiden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren