Lezing in de bieb over Noord-Korea

Noord-Korea is sinds jaar en dag een dictatuur. Heel voorzichtig lijkt het land zich nu open te stellen voor de rest van de wereld en lijkt vrede met Zuid-Korea in zicht. Maar is dit ook zo?

Op dinsdagavond 10 juli van 20.00 uur tot 22.00 uur gaat Noord-Koreadeskundige Casper van der Veen in bibliotheek De tweede verdieping in gesprek met de Nieuwegeinse kunstenaar Joyce Overheul. Samen praten ze over de politiek, geschiedenis en toekomst van de Noord-Koreaanse dictatuur.

Casper van der Veen is verslaggever voor onder meer het NRC Handelsblad en schreef het boek De Kim-dynastie: De geschiedenis van Noord-Korea.

Joyce Overheul kreeg naamsbekendheid met haar boek De drie maanden uit het leven van Rogier. Onlangs exposeerde ze in de bibliotheek met beelden uit haar film over Noord-Korea: DPRK.

Reserveren voor deze avond? Dat kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Noord-Korea’ of bij het infopunt in de bibliotheek. Toegang tot deze avond € 2,50 voor bibliotheekleden en € 8,50 voor niet-leden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren