Lezing dementie/ouderenzorg Nieuwegein

Het Wijkontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras organiseert op vrijdag 13 maart van 14.00 tot 16.00 uur een lezing met als onderwerp ‘Hoe ga je om met gedragsveranderingen bij dementie?’ De spreker is Frederik-Jan Bruijel, Psycholoog bij Zorgspectrum. De bijeenkomst wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 in Nieuwegein. Aanmelding is niet nodig. Mantelzorgers en geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Dementie is meer dan vergeetachtigheid en problemen met de oriëntatie. Dat weet een ieder, die betrokken is bij deze ziekte. ’Naasten’ hebben vaak moeite met het veranderende gedrag, omdat ze hun partner of ouder niet eerder op die manier hebben meegemaakt. Frederik-Jan Bruijel komt dan ook vaak uitspraken tegen zoals “Zo ken ik hem niet” of “Dat zou zij vroeger nooit hebben gedaan” als hij in gesprek gaat met de familie. Aan de orde komen de meest voorkomende gedragsveranderingen en hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren