De Verenigde Staten met kids: 3x inspiratie!

Droom jij van een reis naar de Verenigde Staten? De Verenigde Staten zijn erg groot en daarom is het belangrijk om van tevoren te weten wat je precies wilt zien. Ook al ga je een paar weken op reis, het land is zo groot dat je alsnog keuzes zult moeten maken. De Verenigde Staten zijn ook met kinderen een mooie bestemming om wekenlang doorheen te reizen. Hieronder vind je inspiratie voor een onvergetelijke reis door de Verenigde Staten met kinderen!

reizen met kinderen

Een rondreis door Florida
Een van de meest bezochte bestemmingen in de Verenigde Staten is de staat Florida. Dit is een ideale vakantiebestemming voor een rondreis met een huurauto. Het bezoeken van Florida met kinderen is zeker een aanrader! De staat heeft namelijk veel verschillende mooie plekken te bieden waar het hele gezin zich goed kan vermaken. Voor de steden liefhebbers kan een stedentrip naar Miami zeker niet ontbreken. In Miami kun je musea bezoeken die ook erg kindvriendelijk zijn. Uiteraard kun je er ook genieten aan het lange en brede stadsstrand. Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is een bezoek aan het natuurpark de Everglades een goede optie. Dit is een natuurgebied waar je veel verschillende dieren kunt spotten. Denk aan krokodillen, zeekoeien en meer. Uiteraard kun je in Orlando ook een of meerdere dagen Disneyland bezoeken. Dit is een paradijs voor kinderen en zeker de moeite waard om even te bezoeken!

Eilandhoppen in Hawaii
Hawaii is voor vele mensen een droombestemming. Deze staat bestaat uit een groep prachtige en unieke eilanden. Als je van tropische eilanden houd is deze staat zeker een aanrader. De eilanden zijn erg verschillend van elkaar en daarom is het een leuke optie om verschillende eilanden te bezoeken. Oahu is het meest bezochte eiland door toeristen. Oahu staat onder andere bekend om de plaats Waikiki, waar het strand en uitgaansleven bij elkaar komt. Als je met kinderen op vakantie gaat is het leuk om hier een dag of twee te verblijven. Houd je meer van natuur en rust? Dan is het eiland Kauai een aanrader. Dit eiland staat bekend als ‘The Garden Island’ en je kunt hier genieten van prachtige groene en tropische natuur en planten. Ook kun je hier genieten van rustige stranden en bijvoorbeeld gaan surfen met je kinderen. Hawaii is dus zeker ook een goede optie om te overwegen!

Een roadtrip langs de westkust
Een andere route die erg avontuurlijk en kindvriendelijk is, is een roadtrip langs de westkust van de Verenigde Staten. Het ligt er maar net aan hoeveel tijd je hebt, maar je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om vanaf Seattle te beginnen als je veel tijd hebt. Als je wat minder tijd hebt kun je ook beginnen in de staat California. Breng een bezoek aan de rustige kustplaats Newport in Oregon en rijdt verder door de prachtige natuur en langs stranden richting Californië. In Californië mag een stop bij de steden San Francisco en Los Angeles natuurlijk niet ontbreken. Ontdek de prachtige steden met het hele gezin. Uiteraard kun je ook wat meer landinwaarts gaan om het beroemde nationale park ‘Death Valley’ te bezoeken. Tijdens een roadtrip langs de westkust hoef je je zeker niet te vervelen!
Met al deze inspiratie wordt reizen met kinderen naar de Verenigde Staten een stuk makkelijker!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk