Lezing dementie/ouderenzorg Nieuwegein

Het Wijkontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras organiseert op vrijdag 13 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur een lezing met als onderwerp: ‘Hoe herken je dementie en hoe is het verloop?’ De spreker is Hans Eimers, voorzitter van Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom. De bijeenkomst wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 te Nieuwegein. Aanmelding is niet nodig.

Heeft u in uw omgeving te maken met dementie of wilt u gewoon eens weten wat dementie precies is? Dementie is een verzamelnaam voor aandoeningen die gekenmerkt worden door stoornissen in verstandelijke vermogens zoals het geheugen, stemming en gedrag. Hans Elmers zal aan de hand van heldere voorbeelden en in begrijpelijke taal uitleg geven over de kenmerken en het verloop van dementie. Mantelzorgers en geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren