Lezing dementie, wat is de rol van de huisarts

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein (OCN) van VitrasCMD organiseert op vrijdag 4 oktober in het kader van de lezingcyclus dementie een lezing over de rol van de huisarts als het gaat om dementie.

Als u zich zorgen maakt over vergeetachtigheid of veranderd gedrag is vaak de eerste stap een bezoek bij de huisarts. De huisarts is immers een vertrouwde persoon in het gezin en kan helpen bij het stellen van de diagnose en het geven advies. Ook als het gaat om het inzetten van begeleiding en zorg of het verhuizen naar een zorginstelling kunt u advies vragen aan de huisarts. Rick Groenewegen zal ingaan op vragen rondom vormen van dementie, het stellen van een diagnose en wat een huisarts kan betekenen als er sprake is van dementie.

Mantelzorgers, geïnteresseerden en bezoekers met dementie zijn van harte welkom. Spreker is dhr. A.C. Groenewegen, huisarts in opleiding bij Altrecht, de Es. De bijeenkomst duurt van 14:00 tot 16:00 uur en wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 te Nieuwegein. Aanmelding is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk