Leren recenseren

Dit seizoen lanceert Theater De Kom een aantal aantrekkelijke projecten speciaal voor jongeren. Naast de nieuwe dynamische opzet van het bekende Cultuurpanel, is er nu ook de scholierenpas en de workshop ‘Leren Recenseren’.

De workshop ‘Leren Recenseren’ is voor iedereen toegankelijk. Tijdens deze workshop geeft de jonge recensente Rinske Wels ( Trouw en VARA’s Uitgelicht) een masterclass. De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten. In de eerste bijeenkomst op 8 oktober vertelt Rinske over recensie schrijven in het algemeen. Na deze workshop gaan de deelnemers zelf aan de slag met het schrijven van een recensie, naar aanleiding van een voorstelling die ze in De Kom of elders gaan bekijken. In de tweede bijeenkomst op 26 november wordt deze recensie ‘klassikaal’ besproken en krijg je handige tips.

De data van de bijeenkomsten zijn onder voorbehoud. De kosten bedragen 7,50 euro voor de gehele workshop of 4,- euro per bijeenkomst. Aanmelden voor de workshop ‘Leren Recenseren’ kan door te bellen met de afdeling publiciteit van De Kom 030 6055797 of per Email.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk