Leren pitchen met BiZZp Nieuwegein

BiZZp, het Nieuwegeins business platform voor zelfstandige ondernemers, organiseert op dinsdagavond 24 september een avond voor leden en belangstellenden met als thema ‘Leren pitchen’. Gast deze avond is Rens Tanis van Netwerkgids Nederland.

Tijdens twee interactieve sessies zullen de de gasten van BiZZp leren op een effectieve manier contact te maken met nieuwe mensen. Met de complete workshops “lead generator” en “handlezen” wordt de essentie van netwerken belicht, om het succes uit het bezoeken van netwerken te vergroten en te leren pitchen.

De bijeenkomst vindt plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein aan het Merweplein 1 in Nieuwegein. De aanvang is 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). De toegang is gratis, wel worden belangstellenden verzocht zich aan te melden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren