Leren improviseren met Lisa Otey

Speel je een muziekinstrument of houd je van zingen, maar voel je je onzeker zodra je zonder bladmuziek moet werken? Dan is de improvisatieworkshop, die op woensdag 26 november om 17.00 uur in De Kom gegeven wordt, zeker iets voor jou.

Op het gehoor eenvoudige muziekfragmenten naspelen, variaties verzinnen, solisten begeleiden en zelf soleren zijn allemaal zaken die stuk voor stuk aan bod komen. Het is een workshop bestemd voor iedereen die ervaring wil opdoen met improvisatie. Voor beginnende muzikanten, maar ook gevorderde musici die hun instrumenten al goed beheersen, maar nog weinig hebben geëxperimenteerd met improvisatie.

De workshop wordt gegeven door de Amerikaanse blueszangeres en pianiste Lisa Otey. Zij zet tijdens deze workshop met haar aanstekelijke enthousiasme iedereen aan het improviseren. Zangers, instrumentalisten en ook mensen die denken ‘niks te kunnen’ weet Lisa aan het musiceren te krijgen. En hoe! Laat je verrassen door deze inspirerende lady. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van Theater De Kom en kosten 5,00 euro per stuk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk