Lentefeest met Duurzaamheidsmarkt

In het Natuurkwartier in Nieuwegein is het op 25 mei een groot Lentefeest. Er zijn extra veel leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud. Ook is er dan speciale aandacht voor duurzaam leven. Wandel op uw gemak rond en beleef alles wat met natuur en cultuur te maken heeft. Van het scheren van schapen tot braakballen pluizen en wateronderzoek of een bezoek aan het museum Warsenhoeck. Dit alles met een feestelijk tintje, want we vieren de lente en het 5-jarig bestaan van het Natuurkwartier! Verdiep u eens in wat zonne-energie u oplevert, verbaas u wat u met afval kunt doen en proef de heerlijke biologische hapjes en drankjes. En wij helpen u graag op weg in het woud van de vele biologische keurmerken.

Voor kinderen zijn er vele doe-activiteiten. Op speelse wijze komen zij erachter wat dieren en planten te vertellen hebben en bakken zij hun eigen broodje op een heus kampvuur. Ook ontdekken zij wat voor leuke dingen zij met afval en energie kunnen doen. Bij het feestelijke programma is de wethouder uitgenodigd. Na een rondgang zal de wethouder namens het 5-jarig Natuurkwartier de trekking verrichten van een gratis kinderfeestje.

Wilt u ook wel eens weten hoe u (nog) duurzamer kunt leven en/of uw kinderen daarmee bekend kan maken? Bezoek dan op 25 mei het Lentefeest en de Duurzaamheidsmarkt in het Natuurkwartier aan de Geinoord 9-12 in Nieuwegein! De toegang is gratis en u bent die dag van harte welkom tussen 11.00 en 16.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk