Lekker toeren met de ScootMobielClub Nieuwegein

Heb je een scootmobiel en wil je met gelijkgestemden lekker een toertochtje maken in de omgeving van Nieuwegein? Dat is nu mogelijk. Enthousiaste scootmobielbezitters hebben al een tijdje een ScootMobielClub opgericht, in samenwerking met MOvactor en Sport ID. Iedereen kan zich aanmelden, mits in bezit van een scootmobiel of bijvoorbeeld een canta.

ScootMobielClub Nieuwegein trekt er iedere laatste woensdagmiddag van de maand op uit voor een mooie tocht in de omgeving. Woensdag 24 april vindt de eerste tocht plaats. Het vertrek is die dag om 13.00 uur vanaf La CaZa aan de Hoorneschans 101 in de wijk Fokkesteeg. Per rit wordt er ongeveer twintig kilometer gereden. Voor de veiligheid bij het oversteken en andere praktische zaken rijden er enkele vrijwilligers op de  fiets mee.

Onderweg is er een stop voor een drankje. Dat is voor eigen rekening terwijl deelname gratis is. Heeft u zin om aan een tocht deel te nemen? Mail dan voor meer informatie naar: nieuwegeinscootclub@gmail.com. Wilt u liever telefonisch contact, dan kan dat via Henk Boer: 030-6061550 (bellen graag tussen 18.00 uur en 21.30 uur).

scootmobielclub

2 thoughts on “Lekker toeren met de ScootMobielClub Nieuwegein

 1. Leuk initiatief. Blij om te zien dat mensen doorgaan met leven en plezier maken en ondanks een beperking proberen een sociaal leven te onderhouden. Het geeft een positief voorbeeld.

 2. Beste scootmobiel collega,

  In samenwering met het sociale cooperatief Scope hebben wij een geheel nieuwe gratis website ( http://www.scootmobiel.club ) opgezet voor scootmobiel gebruikers.

  Wij zijn geen concurentie voor bestaande clubs en verenigingen maar een ondersteuning van bestaande activiteiten.

  Op de responsive website (is bruikbaar op pc,laptop,tablet en smartphone) kan de gebruiker zoeken op stad/dorp ,en andere zoekcriteria, naar andere scootmobiel gebruikers.

  Er kan prive gechat worden als beiden elkaar ge-liked (leuk gevonden) hebben. Dit kan dus ook onderweg via de smartphone.

  Dit zijn maar een paar van de mogelijkheden van de website.
  Probeer de website ( http://www.scootmobiel.club ) om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Het is gratis!

  Vriendelijke groet,
  ( http://www.scootmobiel.club )
  Joop Pril
  Lid van de sociale cooperatie Scope en zelf scootmobiel gebruiker.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk