Lekker samenzijn, maar broekriem thuis laten

Van de fractie van Leefbaar Nieuwegein mochten we de brief ontvangen die is gericht aan de voorzitter van de gemeenteraad van Nieuwegein. Op 20 juni 2003 ontvingen alle raadsleden een uitnodiging voor een informeel samenzijn na afsluiting van de reserve avond van de raadsvergadering waarbij zij met partner verwacht worden in restaurant De Middenhof aan de Nedereindseweg hoek Duetlaan 1-3 te Nieuwegein.

Leefbaar Nieuwegein heeft haar vraagtekens bij dit initiatief aangezien er erg veel bezuinigd moet worden door de gemeente. ‘Zelfs de Minister-president heeft het over de broekriem aanhalen.’

Eenmaal per jaar wordt er al een samenzijn georganiseerd. ‘Deze invitatie bij restaurant de Middenhof zal dan een extra uitgave zijn’ aldus Leefbaar Nieuwegein. Dit kunnen de fractieleden van Leefbaar Nieuwegein niet uitleggen aan de inwoners van Nieuwegein en vinden dat zij als gemeentebestuur het goede voorbeeld behoren te geven. ‘Het lijkt Leefbaar Nieuwegein zeer gepast om dit samenzijn zoals zij gewend zijn te houden in het gemeenterestaurant.’ Misschien is het wat voor de raadsleden van de gemeente Nieuwegein om mee te doen met de prijsvraag die op De Digitale Stad Nieuwegein staat want ……….. je kunt er nu twee dinerbonnen winnen van, jawel, boerderij De Middenhof.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk