Lekker eten, verrassende ontmoetingen en goede gesprekken

Wil je vaker de deur uit en nieuwe mensen leren kennen? Houd je ervan om met mensen samen te eten? ‘Eet mee!‘ biedt Nieuwegeiners de gelegenheid met andere stadsgenoten in contact te komen. Geef je op als eetadres en ontvang inwoners van Nieuwegein bij je thuis om samen te eten. Of meld je aan als gast en ga eens eten bij een ander. Opgeven voor allebei kan ook.

Eet mee! is er voor alle leeftijden. Je kunt in je eentje meedoen maar ook als gezin of als vriendengroep. En natuurlijk hoeft het niet bij één ontmoeting te blijven… Eet mee! koppelt de eetadressen aan de gasten en houdt daarbij rekening met je wensen. Deelname is gratis. Als je eetadres bent kun je via Eet mee! een kleine tegemoetkoming in de maaltijdkosten krijgen.

Met ‘Eet mee!’ wil Stichting Eet Mee! ontmoetingen tussen inwoners uit verschillende plaatsen stimuleren. In Nieuwegein doet zij dit in samenwerking met het project TijdVoorElkaar van de Stichting Welzijn Nieuwegein. In Utrecht draait Eet Mee! al tweeënhalf jaar met veel succes. Voor meer informatie en opgave kun je terecht bij Annelies Kastein, 030 – 22 134 98.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk