Lekboulevard ‘op de schop’

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten het informatie- en inspraaktraject te starten voor de concept ontwikkelingsvisie voor het gebied Lekboulevard – Hoog Zandveld (zuid). Binnen de ontwikkelingsvisie zijn oplossingen gezocht voor problemen in dit gebied zoals de bereikbaarheid van voorzieningen. Ook krijgen bedrijven en instellingen die in dit gebied zijn gevestigd, in deze visie ontwikkelingsmogelijkheden voor zowel de korte als de lange termijn. In de conceptvisie worden de voordelen van het wonen aan de Lek en de Lekboulevard uitgebuit.

Het college heeft alvast 3,8 miljoen euro uit de algemene reserve geclaimd om de plannen te bekostigen. De conceptvisie is opgesteld in samenwerking met alle betrokken partijen. In verband met de vakantie start het inspraaktraject op 20 augustus a.s. Lees hier het hele persbericht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren