Leger des Heils viert 35-jarig bestaan in Nieuwegein

Vandaag bestaat het Leger des Heils in Nieuwegein 35 jaar. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. In Nieuwegein is het Leger des Heils vertegenwoordigd door een kerkelijke afdeling en is vanaf het begin gehuisvest aan de Sluyterslaan nabij winkelcentrum Cityplaza.

Bas Valkenburg, van de Rijdende Keuken uit IJsselstein, draagt vandaag ook zijn steentje bij en staat met zijn rijdende keuken naast het gebouw van het Korps om de mensen die het minder hebben een heerlijke lunch te geven na de kerkdienst. Speciaal voor daklozen en mensen die weinig middelen hebben om rond te komen bakt hij vandaag, vanaf 11.30 uur heerlijke friet en een broodje kroket en dat geheel op zijn kosten.

Bas: ‘Ik kende Majoor Bosshardt goed en vind dat ik, vooral in deze tijd van het jaar, iets terug moet doen voor hen die het minder hebben. Er zijn diverse initiatieven zoals de kleding- en voedselbank die ik zeer waardeer. Op deze manier draag ik een klein steentje bij om deze periode van het jaar wat vrolijker te maken voor de daklozen, zieken en mensen die niet rond kunnen komen. Ruim 70 mensen zullen vandaag een heerlijke lunch krijgen. Dat maakt mij weer vrolijk.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk