Leerlingen talentenklas DE KOM spelen ‘NON – Nieuwegein Ontdekt Nazareth’

In De Talentenklas van het kunstencentrum van DE KOM krijgen leerlingen (8 tot en met 17 jaar) van verschillende disciplines extra verdieping binnen hun eigen vakgebied. Zij bundelen hun krachten tijdens een eindvoorstelling. Dit jaar zal deze geheel in het teken staan van het Nazareth klooster, dat 600 jaar geleden gesticht werd in het huidige park Oudegein.

De middelbare scholieren Anouschka en Jeffrey moeten voor een schoolproject onderzoek doen naar de geschiedenis van het Nazareth klooster. Jeffrey vindt het maar saai, maar Anouschka laat hem zien, dat er helemaal niks saai is aan de gebeurtenissen die 600 jaar geleden plaatsvonden in Nieuwegein..

‘NON – Nieuwegein Ontdekt Nazareth’ begint op woensdag 10 mei om 19.30 uur in DE KOM in de binnenstad van Nieuwegein. Om 18.45 uur geeft De Historische Kring Nieuwegein een inleiding over dit onderwerp. De voorstelling is gratis te bezoeken, u moet zich van tevoren wel even aanmelden via het e-mailadres: nazareth@dekom.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen u komt, vermeld in uw aanmelding ook of u bij de inleiding wilt zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk