Leerlingen Horeca en Toerisme College knappen overkapping op bij Studio 10

Reinaerde Studio 10 aan de Specht in Nieuwegein doet mee aan NLdoet. Er wordt een overkapping gemaakt door studenten van het Horeca en Toerisme College uit Nieuwegein. Ook wordt de tuin opgevrolijkt met nieuwe plantjes. Zo wordt de fiets goed beschermd tegen weer en wind en ziet Studio 10 er nog gezelliger uit.

De bewoners en medewerkers van Studio 10 in de wijk de Doorslag zijn enorm trots op de leerlingen dat zij een bijdrage willen leveren aan hun woonomgeving. ‘Super bedankt dat jullie een bijdrage willen leveren aan deze mooie plek’ aldus Nicole Frusch, klantadviseur werk en dagbesteding regio Lekstroom voor Reinaerde.

Lijkt het je nou leuk om mee te fietsen op de duofiets, de planten water te komen geven of een bijdrage te leveren aan een van de andere mooie activiteiten. Er is nog plek op deze locatie om deel te nemen. Neem een kijkje op de website van Reinaerde Studio 10 of stuur een e-mail naar nfrusch@reinaerde.nl. ‘En we nodigen je uit voor een kop koffie en een gezellig gesprek’ aldus Nicole.

Over NLdoet
Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo te ervaren wat ertoe doen als vrijwilliger met je doet! NLdoet vindt in 2023 plaats op 10 en 11 maart.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk