Leer je plaatsgenoten beter kennen door samen te eten

De gewone dagelijkse groet is een gemakkelijke eerste aanzet voor contact. Samen eten is vervolgens de ideale manier om elkaar beter te leren kennen. Stichting Eet mee! biedt voor het zevende achtereenvolgende jaar deze mogelijkheid tijdens het evenement Eet mee! In je buurt. Hierbij kun je als inwoner in de week van 12 tot en met 18 juni zélf buurt- of plaatsgenoten uitnodigen voor een praatje tijdens een hapje en drankje, een taartje, lunch of etentje.

Nodig iemand uit
Doe mee met Eet mee! In je buurt en nodig iemand uit bij jou thuis of op een andere leuke plek. Je kunt er ook voor kiezen om het niet in je eentje te doen, maar samen met bijvoorbeeld vrienden of buren. Je kunt samen een etentje organiseren of je gasten zelf iets lekkers laten meenemen. Voor organisaties is dit een originele manier om klanten, relaties, buren of collega’s bijeen te brengen en uit te nodigen voor bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel of een lunch. Op eetmee.nl kun je gratis kaarten aanvragen waarmee je je gasten kunt uitnodigen. Als organisatie is het mogelijk om tegen kostenvergoeding aangepaste kaarten aan te vragen, waarbij de informatie wordt voorgedrukt en een logo geplaatst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren