Moeder mishandelde kinderen zoekt getuigen via Facebook

De moeder van de twee kinderen die zaterdagavond mishandeld en beroofd werden in Nieuwegein, heeft op Facebook een getuigenoproep gedaan. “Dit soort onkruid blijft gewoon doorgaan tot ze gepakt zijn. Het kan u ook gebeuren of bij iemand die je lief is, vandaar deze oproep en misschien zijn er mensen die deze lui kennen.”, zo schrijft ze.

De 16-jarige jongen en zijn 11-jarige zusje werden zaterdag door een groep jongens van hun fiets getroffen toen ze langs de Hollandse IJssel tussen IJsselstein en Nieuwegein fietsten. Het meisje viel en kon snel overeind komen. Zij fietste verder om hulp te halen. Haar broer werd mishandeld en beroofd van zijn nieuwe Samsung en fiets. De jongen moest na het incident voor behandeling naar het ziekenhuis en heeft onder andere een gebroken neus, zo schrijft zijn moeder.
Het groepje bestond uit vier of vijf negroïde jongens van een jaar of 16. Een van de daders is wat kleiner dan de rest. “AUB help mee om dit tuig op te laten pakken. Ze trekken je van je fiets en als je dan op de grond ligt gaan ze je te lijf. Lager bij de grond kan bijna niet”, zo roept ze mensen op zich te melden als zij meer weten over het incident. “Graag via privé bericht reageren als je iets weet. Geen angst want het komt bij de recherche terecht en je kunt anoniem blijven als je dat wilt.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk