Lawaai maken zonder dat de buren klagen ………..

Nieuwegein staat bol van cultuur, en dus ook van bands en muzikanten. Daarom hebben Paul Doornenbal (22) en Raqyn Pinas (26). Besloten om een bedrijf te beginnen. Niet zomaar een bedrijf, en wel oefenruimtes voor muzikanten en bands! (2 The Maxx Music).

Veel bands hebben genoeg optredens, maar vaak een gebrek aan oefenruimte. Dit is nu niet langer aan de orde. 2 The Maxx Music heeft haar deuren geopend. Er zijn oefenruimtes met volledige backline beschikbaar. Wat wil zeggen: een gitaarversterker, bassversterker, drumkit, microfoons, de nodige standaards en een goede P.A. installatie. Ook zijn er kleinere oefenruimtes die ideaal zijn voor bijvoorbeeld een muziekleraar, die les wil geven aan 1 of meerdere leerlingen. Ook kleinere bands kunnen hier goed in trainen.

Ben je toevallig op zoek naar een oefenruimte die aan deze eisen moet voldoen, stuur dan een mailtje naar 2themaxxmusic@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren