Langzaam komt alles weer op gang in de diverse katernen

De diverse katernen op De Digitale Stad Nieuwegein worden weer goed gevuld met nieuws. Het Coronavirus heeft bepaalde katernen, zoals Onderwijs, Kunst & Cultuur en het katern Sport, aardig in de war gegooid. Er was in deze sector vanaf maart dit jaar dan ook weinig nieuws te melden. Tuurlijk is onze redactie creatief genoeg om onze lezers te vermaken met content.

Zo bracht onze stadsdichter dagelijks een prachtig gedicht over een plek in Nieuwegein en schreef columniste Willeke Stadtman ‘In tijden van Corona’ etc. Echter, de evenementenkalender bleef leeg!

Langzaam krijgen we meer vrijheden en valt er steeds meer te beleven in ons Nieuwegein. Het eerste evenement hebben we inmiddels geplaatst in de evenementenkalender op vier juni. Heeft u een evenement, natuurlijk nog klein en Corona-proof, laat het ons weten. Wij zetten het dan in onze evenementenkalender.

Onze stadsbioloog Udo Tenge blijft nog even binnen. Wekelijks laat Udo het plantje of diertje zien in de rubriek: ‘Wat groeit of leeft daar in Nieuwegein.’ Onze videograaf Jos van Vogelpoel trok even naar buiten en maakte bovenstaande video van familie zwaan in de wijk Galecop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren