Katern

Landelijke Bergsportdag in Nieuwegein

De Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging organiseert op zondag 9 februari 2020 een Bergsportdag. Op deze dag kom je alles te weten over bergwandelen. Als lid van KWBN heb je gratis toegang. De Bergsportdag wordt gehouden in het NBC Congrescentrum aan de Blokhoeve 1 en duurt van 09.30 uur tot 17.00 uur. Ben je lid van KWBN? Dan heb je op vertoon van je Wandelvoordeelpas gratis toegang tot de Bergsportdag. Niet leden betalen een toegangskaartje in de voorverkoop voor slechts € 5,- en aan de deur € 7,-. Kinderen tot 14 jaar mogen gratis naar binnen.

Tijdens de Bergsportdag in Nieuwegein kunnen bergwandelaars bij vele standhouders informatie krijgen over alle facetten van bergwandelen: van mooie wandelgebieden tot het nieuwste materiaal en wandelvakanties in de bergen. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe wandelschoenen testen op een wandelparcours en meedoen aan praktische workshops over onder meer de juiste wandelhouding, het lopen met stokken en EHBO in de bergen. Daarnaast geven inspirerende sprekers lezingen over bergsport.

100% klimaatneutraal
De Bergsportdag wordt 100% klimaatneutraal georganiseerd. Omdat de KWBN duurzaamheid zo belangrijk vindt, komt dit ook terug in het lezingen- en workshopprogramma.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk