Landauerdrift opgeknapt

Ruim 20 bewoners gingen zaterdag 21 september samen met wijkwethouder Johan Gadella en medewerkers van Mitros aan de slag met het opknappen van de Landauerdrift. Gezamenlijk werden o.a. struiken gesnoeiden onkruid gewied. Johan Gadella:

“Het komende jaar nemen we een aantal maatregelen om de buurt te verbeteren, zoals het aanleggen van extra parkeerplaatsen, stukjes trottoir, ondergrondse afvalcontainers en het opnieuw inrichten van groen. Ik ben blij dat er zoveel bewoners bereid zijn om mee te helpen. Alleen samen kunnen we er iets moois van maken.”

Om de leefbaarheid en uitstraling een impuls te geven investeren de gemeente en Mitros in enkele kleine initiatieven. Samen met WE-architecten en René Kuiken Urbanism, bewonerscommissie ’t Karrespoor en een groep actieve, betrokken bewoners zijn er maatregelen bedacht. Deze worden eind 2013 en begin 2014 uitgevoerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren