Lancering Geins Geluk groot succes

De nieuwe regeling voor inwonersinitiatieven is op Valentijnsdag geïntroduceerd. Dit werd ondersteund met een Valentijns stand in City van waaruit hartenkaarten en hartenballonnen werden uitgedeeld.

De gemeente Nieuwegein wil inwoners stimuleren om met voorstellen te komen die onze wijk, buurt of stad mooier maken. Vandaag kreeg iedereen de kans op een hartenkaart zijn of haar hartenwens te uiten. Veel bezoekers van City namen de uitdaging aan en schreven hun hartenkaart. Daarmee maakten ze ook kans op een Valentijns dinerbon voor twee. De trekking hiervan wordt binnenkort bekend gemaakt. Ook wethouder Adriani en Stekelenburg hebben een uurtje geholpen met flyeren en inwoners enthousiast maken. Natuurlijk schreven zij ook hun eigen hartenwens; wethouder Adriani wenste “dat veel inwoners met deze nieuwe regeling hun droom of idee waar kunnen maken.” Al eerder werd online een oproep gedaan aan inwoners om hun hartenwens door te geven.

Geins Geluk is een regeling in Nieuwegein die het mogelijk maakt om maatschappelijke inwonersinitiatieven te realiseren. Initiatieven gericht op een mooi, warm en gezellige stad om in te wonen. Een stad waar ruimte is voor iedereen en iedereen zich welkom voelt. Inwoners van Nieuwegein worden gestimuleerd om hier een bijdrage aan te leveren. Dit kan op vele manieren. De gemeente Nieuwegein draagt hier graag aan bij.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren